ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Alege sa devii-caiet de lucru pentru dezvoltare personala

Alege sa devii-caiet de lucru pentru dezvoltare personala

  Autori: Nelistat

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

15.00 Ron

12.00 Ron

3.00 Ron (20%)


Descriere

Călătoria incitantă și transformatoare pe care a inițiat-o Editura For You acum două decenii a condus la conștientizarea din numeroase perspective a relației dintre corp, minte și spirit, prin diverse ipostaze ale descoperirii de sine, așternute cu har și profunzime în cărți valoroase. Autorii publicați sub sigla For You au adus revelații, inspirație, speranță și bucurie în sufletul cititorilor editurii.
Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență, Editura For You îți oferă încă un instrument pentru evoluția spirituală: „Alege să devii”.
Acest caiet de lucru pentru dezvoltare personală te ajută să-ți recapeți controlul asupra visurilor și dorințelor tale. Învață cum să-ți formulezi obiectivele pentru dezvoltarea relației pe care o ai cu tine și cu ceilalți, precum și cu principalele dimensiuni ale vieții tale. Îți vei recupera astfel puterea asupra propriei vieți și vei merge cu viteză, dar și cu precizie, către împlinirea obiectivelor cu cea mai profundă semnificație pentru tine.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Alege sa devii-caiet de lucru pentru dezvoltare personala. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna