Alimentatia bolnavilor de diabet

Alimentatia bolnavilor de diabet
-20%
Preț: 27,20 lei
34,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-659-136-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 236

DESCRIERE

O alimentatie sanatoasa si corecta iti asigura o viata fericita!

Alimentatia bonlavilor de diabet - o sinteza a celor mai bune metode de stopare a intoxicarii organismului cu substante chimice, un indreptar exceptional pentru dieta, menit sa echilibreze organismul si chiar sa stopeze boala.

Fara a avea pretentia de a fi exhaustiv, volumul de fata are in vedere dezbaterea pe intelesul tuturor a celor mai importante aspecte ce trebuie precizate in cazul alimentatiei bonlavilor de diabet. Cartea pune la disozitie cititorilor o prezentare generala a tuturor produselor alimentare care infulenteaza in mod pozitiv sau negativ boala diabetica, precum si meniuri zilnice, retete aferente acestora, ceaiuri si suplimente nutritive dispuse la intervale orare clar precizate si obtinute prin tehnologii de preparare analizate si argumentate detaliat.

Coperta: Elena Dragulei Dumitru

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0126 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.