Alimente vii - Alimente nevii / Alimente bune - Alimente rele

Alimente vii - Alimente nevii / Alimente bune - Alimente rele
-20%
Preț: 25,20 lei
31,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-7725-89-9
Anul publicării: 2011
Pagini: 315
Format: 18x25.5 cm

DESCRIERE

Sanatatea organismului inseamna printre altele si o alimentatie echilibrata (cantitativ si calitativ), dar foarte diversa, ca surse.
Tot ce este echilibrat, diversificat, nu prea mult cantitativ din fiecare aliment, nu poate sa conduca decat la o buna sanatate. Dar consumatorul sa nu uite ca zilnic trebuie sa consume din energia furnizata de alimente si pentru activitatea fizica, in caz contrar, ce este in plus se acumuleaza cel mai usor in grasimi (mai ales rele) cu consecinte dramatice. Si nu trebuie sa se uite ca in afara de obezitatea vizibila sub forma de depozite grase in diferite regiuni corporale, in functie de sex, exista si o obezitate metabolica, mai ascunsa, dar mai perversa legata de sindromul metabolic. Atentie deci la ce mancati, cat ingerati si cata energie cheltuiti!?!
Si nu uitati ! Cu fiecare dintre noi nu incepe lumea si nici nu se sfarseste, iar greselile din tinerete (fumat, consum de alcool, alimentatia nesanatoasa, drogurile, sedentarismul, obezitatea) se platesc cu varf si indesat la batranete sau chiar mai devreme.

ISBN: 978-973-7725-89-9

Dimensiuni: 18x25.5 cm

Nr. pagini: 315

Anul publicarii: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Gastronomie si nutritie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0161 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.