ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Alimente vii - Alimente nevii / Alimente bune - Alimente rele

Alimente vii - Alimente nevii / Alimente bune - Alimente rele

  Autori: Constantin Banu, Camelia Vizireanu, Daniela Ianitchi, Emilia Sahleanu

Editura: ASAB

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

31.50 Ron

25.20 Ron

6.30 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Sanatatea organismului inseamna printre altele si o alimentatie echilibrata (cantitativ si calitativ), dar foarte diversa, ca surse.
Tot ce este echilibrat, diversificat, nu prea mult cantitativ din fiecare aliment, nu poate sa conduca decat la o buna sanatate. Dar consumatorul sa nu uite ca zilnic trebuie sa consume din energia furnizata de alimente si pentru activitatea fizica, in caz contrar, ce este in plus se acumuleaza cel mai usor in grasimi (mai ales rele) cu consecinte dramatice. Si nu trebuie sa se uite ca in afara de obezitatea vizibila sub forma de depozite grase in diferite regiuni corporale, in functie de sex, exista si o obezitate metabolica, mai ascunsa, dar mai perversa legata de sindromul metabolic. Atentie deci la ce mancati, cat ingerati si cata energie cheltuiti!?!
Si nu uitati ! Cu fiecare dintre noi nu incepe lumea si nici nu se sfarseste, iar greselile din tinerete (fumat, consum de alcool, alimentatia nesanatoasa, drogurile, sedentarismul, obezitatea) se platesc cu varf si indesat la batranete sau chiar mai devreme.
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2011

Nr. pagini: 315

Format: 18x25.5 cm

ISBN: 978-973-7725-89-9

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Alimente vii - Alimente nevii / Alimente bune - Alimente rele. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna