ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Gastronomie si nutritie » Alimente functionale, suplimente alimentare si plante medicinale

Alimente functionale, suplimente alimentare si plante medicinale

  Autori: Constantin Banu

Editura: ASAB

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

31.50 Ron

25.20 Ron

6.30 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Alimente functionale, suplimente alimentare si plante medicinale

Descriere

Nascut la 16 noiembrie 1930, ZCilibia, judetul Buzau, Constantin Banu a absolvit Facultatea de Industrii Alimentare, la Bucuresti, in 1956.

Doctor inginer in Industria Alimentara, profesorul universitar Constantin Banu a obtinut titlul academic de membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice din Romania.

A coordonat teze de doctorat in specialitatile: Tehnologii si echipamente in industria alimentara, Biotehnologii in industria alimentara.

Activitatea sa de cercetare s-a meterializat in aparitia a numeroase titluri si publicatii: carti si tratate, manuale, indrumare de laborator, indrumare de proiectare, sinteze documentare, lucrari stiintifice publicate integral in volumele unor anale, simpozioane nationale si internationale, lucrari publicate integral in reviste de specialitate, lucrari stiintifice publicate in strainatate, lucrari stiintifice sustinute, brevete de inventii si inovatii, contracte de cercetare stiintifice.

Pentru intreaga sa activitate didactica, pedagocica si de cercetare a primit diverse distinctii:premii, diplome de onoare, de excelenta si de merit.
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2010

Nr. pagini: 304

Format: 17x24 cm

ISBN: 978-973-7725-83-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Alimente functionale, suplimente alimentare si plante medicinale. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna