Anatomie, fiziologie si patologie umana

Anatomie, fiziologie si patologie umana
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973723-188-8
Anul publicării: 2007
Pagini: 259
Format: 16.5x23.5 cm
Categoria: Medicina

DESCRIERE

Aceasta carte face parte din colectia Collegium - Carte scolara a editurii Lucman si contine continuturi detaliate, evaluare, aplicatii, teste.

Cartea pe care autorii ne-o propun reprezinta un model didactic si stiintific privind modul de invatare a anatomiei, fiziologiei si patologiei umane. Ea impresioneaza placut prin concizia, logica si claritatea cu care sunt prezentate datele, ceea ce usureaza procesul de invatare. Aceasta incurajeaza insusirea sistematica si interactiva a datelor, nefiind sustinut un proces pasiv de memorare. Prezentarea coerenta a notiunilor de anatomie, fiziologie si patologie umana vine ea rezultat al bogatei experiente didactice a autorilor.

Lucrarea reprezinta un supliment necesar, adaptat noii programe scolare pentru ciclul superior al liceului, care are menirea de a completa materia prezentata in manualele alternative. Munca de concepere a acestei lucrari isi va dovedi eficienta prin satisfactia resimtita de elevul studios cand, dupa invatarea si intelegerea informatiilor furnizate, va reusi sa rezolve testele care ii ofera posibilitatea autoevaluarii si masurarii gradului de asimilare a notiunilor de specialitate.

Coperta: Mona Sandu

Anul publicarii: 2007

Nr. pagini: 259

Dimensiuni: 16.5x23.5 cm

ISBN: 978-973723-188-8

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.