ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Antrenarea mintii si cultivarea bunatatii pline de iubire

Antrenarea mintii si cultivarea bunatatii pline de iubire

  Autori: Ghogyam Trungpa

Editura: DHARANA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)


Descriere

CHOGYAM TRUNGPA maestru de meditatie, academician si artist a fost fondatorul si presedintele organizatiei Vajradhatu, al universitatii Naropa si al centrului Shambhala Training. Printre numeroasele sale carti se numara Eliberarea de materialismul spiritual, Shambhala: Calea sacra a razboinicului, Mitul liberatatii, Mediatatie in actiune si Marele Soare din Est.

Aceasta carte este o traducere efectuata de Comitetul de Traducere Nalanda a lucrarii "Cele sapte puncte ale antrenarii mintii", de Chekawa Yeshe Dorje, cu un comentariu bazat pe invataturile orale predate de Chogyam Trungpa, Rinpoche.
Practicarea sloganurilor ne deschide un orizont mai larg, de blandete si putere, astfel incat actiunile noastre sa fie bazate mai curand pe apreciere, decat pe ciclul continuu de speranta si teama.

AVERTIZARE: Folosirea acestei carti poate fi primejdioasa pentru egoul dumneavoastra! Sloganurile continute aici sunt concepute sa trezeasca inima si sa cultive iubirea si bunatatea fata de ceilalti. Ele sunt revolutionare pri faptul ca practicarea lor intareste abandonarea teritoriului personal in relationarea cu ceilalti si intelegerea lumii asa cum este ea.
Cele cincizeci si noua de sloganuri provocatoare prezentate aici, fiecare cu un comentariu al maestrului tibetan de meditatie Chogyam Trungpa au fost folosite de budistii tibetani timp de opt secole pentru a-i ajuta pe discipoli sa-si aminteasca si sa se concentreze pe principiile si practicile importante ale antrenarii mintii in timpul meditatiei. Ele accentueaza infruntarea situatiilor obisnuite din viata cu inteligenta si compasiune, in toate circumstantele.
Detalii tehnice

Traducere: Silvia Toma

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 239

Format: 13x20 cm

ISBN: 978-973-8975-55-2

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Antrenarea mintii si cultivarea bunatatii pline de iubire. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna