ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Arhetipurile. Cine esti tu? editie revizuita

Arhetipurile. Cine esti tu? editie revizuita

  Autori: Caroline Myss

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

24.00 Ron

6.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

De ce te atrag anumite persoane, idei sau obiecte, pe cānd altele īți repugnă inexplicabil? De ce ai uneori sentimentul că viața pe care o trăiești nu ți se potrivește?
Află din Arhetipurile care sunt modelele universale de comportament ce te caracterizează și cum să te īnțelegi mai bine pe tine și pe mediul īn care trăiești. Știind că arhetipurile īți configurează viața, Caroline Myss, autoare de bestselleruri New York Times, īți prezintă īn cartea de față zece arhetipuri primare specifice vremurilor de azi, printre care Căutătorul spiritual, Creatorul, Rebelul, Vizionarul, precum și numeroase arhetipuri secundare.
A afla care arhetipuri te descriu cel mai bine și care sunt punctele lor tari și cele slabe constituie doar īnceputul. Folosește aceste cunoștințe pentru a lua decizii mai conștiente īn toate aspectele vieții tale, de la carieră pānă la relații, evitānd capcanele obișnuite ale tipului tău de personalitate īn timp ce īți folosești la maximum punctele forte. Rezultatul este o viață mai fericită, mai autentică și mai īmplinită.
Descoperă-ți īntregul potențial și folosește-ți puterile unice!
Detalii tehnice

Traducere: ANA NICOLAI

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 305

ISBN: 978-606-639-255-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Arhetipurile. Cine esti tu? editie revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna