Armasarul St. Mawr

Armasarul St. Mawr
-20%
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-1973-96-8
Anul publicării: 2012
Pagini: 207
Format: 14.5x20 cm

DESCRIERE

...-Nu pot spune ce este. Un spirit.Aici, in ranch, dincolo, in privelistile naturii. E pentru mine ceva mai real decat barbatii, ceva care ma consoleaza si ma sustine. Nu pot sa-l definesc. E ceva salbatic care uneori ma va rani si ma va obosi, stiu. Dar e ceva mare, mai mare decat oamenii, decat religia, ceva care impresioneaza America salbatica si ma impresioneaza si pe mine. O minune, daca vrei. Sunt destul de proasta pentru asta! Dar misiunea mea imi cere sa ma pastrez pentru spiritul salbatic care m-a asteptat aici, care a asteptat pe cineva ca mine. Am venit! Iata-ma! Sunt, in sfarsit, unde doream sa fiu, cu spiritul care ma doreste. Si asa e...Nici Rico, nici Phoenix nu mai exista pentru mine. Sunt in curtea interioara a lumii. Si iata-ma in inima Americii, unde spiritul salbatic ma doreste mai puternic decat barbatii. Nu doreste mantuirea mea, are nevoie de mine, ma vrea. Pentru el, sexul meu este misterios si sacru. Asta ma salveaza de mediocritate, mama. Ceea ce tu n-ai putut face.
Doamna Witt se ridica si privi departe, foarte departe, lantul muntilor a caror creasta de albastrul peruzelei aparea pe jumatate scufundata la orizont:
-Cat te-a costat acest ranch Las Chivas?
-O mie doua sute de dolari, zise Lou, surprinsa.
-Ei, dar nu e scump deloc pentru ceea ce reprezinta si pentru nume...
-fragment

Traducere: Alina Loredana Brebeanu

Anul publicarii: 2012

Nr. pagini: 207

Dimensiuni: 14.5x20 cm

ISBN: 978-973-1973-96-8

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica universala

Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.