ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Arta vindecarii

Arta vindecarii

  Autori: Dr. Bernie S. Siegel, Cynthia J. Hurn

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

34.00 Ron

27.20 Ron

6.80 Ron (20%)

Produs indisponibil

Carti cumparate alaturi de Arta vindecarii

Descriere

Renumitul medic si invatator spiritual Bernie Siegel demonstreaza in „Arta vindecarii” cum interactioneaza stiinta si spiritualitatea si cum sa-ti conduci trupul spre vindecare.
Dupa ce a studiat numerosi pacienti cu cancer in stadii terminale, Bernie a pus bazele grupului Exceptional Cancer Patients (Pacientii Exceptionali Bolnavi de Cancer) pentru a-i ajuta sa practice vindecarea autoindusa. El si-a dat seama ca trupul nostru doreste sa se vindece si ca il putem ajuta sa o faca prin intermediul practicilor neconventionale, cum ar fi desenele, vizualizarile, interpretarea viselor, iubirea si rasul.
Invata cum sa folosesti aceste metode pentru a reusi sa-ti diagnostichezi si sa-ti intelegeti afectiunile trupului, ca si pentru a-ti alege tratamentul corect din cele prezentate. Impartaseste-le din experienta ta celor dragi si persoanelor care ingrijesc bolnavi. „Arta vindecarii” abunda in relatari reale de pe patul de spital, uneori adevarate miracole, si in sugestii despre cum sa mergi pe drumul spre vindecare.

Cartea contine 70 de desene color si interpretarea lor.

„Un minunat ghid catre adevar si intelepciune, scris de un vindecator autentic.”
Caroline Myss - autoarea cartilor „Actiuni imperceptibile”, „De ce nu ne vindecam?”, „Arhetipuri” si „Sfideaza gravitatia”, publicate de Editura For You

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Arta vindecarii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna