Arte vizuale si abilitati practice cls I-Ars Libri

DESCRIERE

Este un suport aplicativ deosebit de antrenant, captivant și util, pentru elevi și o bază metodică-aplicativă pentru cadrele didactice.
Cu o abordare integrată a conținutului, caietul oferă modele și îndrumări detaliate pentru realizarea unor lucrări în suprafață plană sau tridimensional, prin diferite tehnici de lucru (tangram, origami, quilling). Caietul respectă programa școlară pentru clasa I și oferă planificarea anuală a materiei.
Stilul de prezentare a conținuturilor, prin calitatea deosebită a materialelor folosite, prin colorit intens și atractiv, determină antrenarea elevilor de a lucra cu plăcere pentru realizarea unor lucrări estetice și de a găsi o utilitate practică unor deșeuri refolosibile.
Valorificarea didactică a conținuturilor va conduce la descoperirea și canalizarea potențialului nativ al elevilor, spre domeniul artelor vizuale și al abilităților practice care constituie premisele unei orientări școlare și profesionale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0148 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.