Arte vizuale si abilitati practice Manual pentru cls IV Sem 2+CD

Arte vizuale si abilitati practice Manual pentru cls IV Sem 2+CD
-20%
Preț: 7,20 lei
9,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Clasa IV

DESCRIERE

Arte vizuale si abilitati practice-Manual pentru clasa a IV-a, Semestrul II ( Contine si varianta digitala )

Manualul pentru ARTE VIZUALE SI ABILITATI PRACTICE - Clasa a IV-a, este aprobat prin OMENCS nr. 3613/07. 04. 2016 la licitatia organizata de Ministerul Educatiei,

Pregatirea profesionala si experienta didactica si editoriala a autoarelor (Adina Grigore, Cristina Ipate - Toma, Georgeta - Mihaela Crivac, Claudia - Daniela Negritoiu, Augustina Anghel, Nicoleta - Sonia Ionica, Elena-Otilia Taroiu) au contribuit la atingerea unor standarde calitative de exceptie.

Manualul este structurat pe 2 volume si 7 unitati de invatare, incurajand initiativa si libertatea de exprimare prin limbaj vizual.
Activitatile propuse ii implica activ pe elevi, contribuind la cultivarea simtului estetic si la dezvoltarea abilitatilor creative.
Autori: Adina Grigore, Cristina Ipate - Toma, Georgeta - Mihaela Crivac, Claudia - Daniela Negritoiu, Augustina Anghel, Nicoleta - Sonia Ionica, Elena-Otilia Taroiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0173 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.