Notice: Undefined variable: image in /home/depozita/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 147
Aspecte structurale ale organelor si tesuturilor cavitatii bucale - LibrariaAtlas.Ro

Aspecte structurale ale organelor si tesuturilor cavitatii bucale

-25%
Preț: 37,50 lei
50,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-9975-3377-4-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320
Categoria: Medicina

DESCRIERE

IN CURS DE APARITIE!!!
Domnul doctor in stiinte medicale, Corneliu Nastase, alaturi de colegii dansului, autorii acestei lucrari, va prezinta in aceasta lucrare un cumul de informatii fundamentale relativ la caracteristicile anatomice si fiziologice ale sistemului dento-maxilar in general, precum si ale unor parti aparte ale dintilor, a tesuturilor parodontale si membranei mucoase a cavitatii bucale. Figurile si tabelele din lucrare simplifica intelegerea informatiilor. Este utila atat studentilor si rezidentilor, cat si medicilor stomatologi.
PUTETI LASA UN COMENTARIU DESPRE INTERESUL PE CARE L-ATI ACORDA UNEI ASTFEL DE LUCRARI.
VA MULTUMIM!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

6,00 lei
8,00 lei (-25%)
Created in 0.0194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.