Atlas Geografic scolar cls V (2017)

Atlas Geografic scolar cls V (2017)
-20%
Preț: 15,00 lei
18,75 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Geografie

DESCRIERE

Atlas Geografic scolar pentru clasa a V-a. Terra - Elemente de geografie fizica (Conform programei in vigoare 2017)

Atlasul geografic scolar pentru clasa a V-a, se adreseaza in egala masura elevilor, profesorilor si, in general tuturor persoanelor interesate de problematicile specifice geografiei fizice.
Fiecare capitol / tema cuprinde harti, grafice, scheme, imagini, explicatii prin care se asigura transferul informatiilor spre operatiile gandirii si formarea deprinderilor de citire, interpretare si aplicare. Prin acestea se faciliteaza trecerea de la raportarea elementelor geografice ale planetei ca intreg la perceperea elementelor de geografie fizica din orizontul local.
Rubrica denumita "Curiozitati" - vine sa completeze continuturile expuse si sa faciliteze aprofundarea notiunilor de geografie fizica.
Rubrica "Aplica" - asigura o evaluare si o autoevaluare obiectiva a cunostintelor acumulate pe parcursul intregului an scolar.
Toate acestea sunt in concordanta cu prevederile programei scolare aprobate prin OMEN nr. 3393/28. 02. 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0132 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.