Aventuri pe tabla de sah (6-10 ani)

Aventuri pe tabla de sah (6-10 ani)
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-535-636-8
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 190
Categoria: Carti cu joc

DESCRIERE

Sah si mat... ematica

Puterea de judecata, ca orice alta facultate umana, poate fi imbogatita prin exercitii de autoperfectionare.

Lucrarea de fata, avand un caracter formativ, isi propune sa ofere tanarului cititor probleme de sah si matematica, probleme destinate dezvoltarii rationamentului si aptitudinilor intelectuale.

In invatamantul modern, invatarea matematiciin sau a sahului nu inseamna transmiterea unei stiinte gata facute, ci un ansamblu de metode si tehnici care il determina pe elev sa dobandeasca un mod de a gandi specific.

Cei care isi asuma o asemenea raspundere au drept scop construirea unei matematici sau a stiintei jocului de sah pt posibilii discipoli, intr-o scoala a scolarilor. Aici elevii vor invata sa abordeze cu usurinta problemele deoarece li se cere intotdeauna sa anticipee mutarile adversarului. Ori, capacitatea de a anticipa este o importanta latura a oricarei actiuni. Alegerea unei mutari trebuie sa o faca intr-un timp limita, flexibil, pe care elevul invata sa si-l imparta cat mai bine. Adoptarea unei decizii in timp limitat este o calitate in numeroase profesii. Iata, deci, cum elevul este obligat sa intrevada cele mai neprevazute situatii, fiind antrenat prin exercitiile si problemele propuse. Autorii

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0140 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.