ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carti copii » Carti cu joc » Aventuri pe tabla de sah (6-10 ani)

Aventuri pe tabla de sah (6-10 ani)

  Autori: Viorel George Dumitru, Irina-Coralia Candea

Editura: NOMINA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Aventuri pe tabla de sah (6-10 ani)

Descriere

Sah si mat...ematica

Puterea de judecata, ca orice alta facultate umana, poate fi imbogatita prin exercitii de autoperfectionare.

Lucrarea de fata, avand un caracter formativ, isi propune sa ofere tanarului cititor probleme de sah si matematica, probleme destinate dezvoltarii rationamentului si aptitudinilor intelectuale.

In invatamantul modern, invatarea matematiciin sau a sahului nu inseamna transmiterea unei stiinte gata facute, ci un ansamblu de metode si tehnici care il determina pe elev sa dobandeasca un mod de a gandi specific.

Cei care isi asuma o asemenea raspundere au drept scop construirea unei matematici sau a stiintei jocului de sah pt posibilii discipoli, intr-o scoala a scolarilor. Aici elevii vor invata sa abordeze cu usurinta problemele deoarece li se cere intotdeauna sa anticipee mutarile adversarului. Ori, capacitatea de a anticipa este o importanta latura a oricarei actiuni. Alegerea unei mutari trebuie sa o faca intr-un timp limita, flexibil, pe care elevul invata sa si-l imparta cat mai bine. Adoptarea unei decizii in timp limitat este o calitate in numeroase profesii. Iata, deci, cum elevul este obligat sa intrevada cele mai neprevazute situatii, fiind antrenat prin exercitiile si problemele propuse. Autorii

Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 190

ISBN: 978-606-535-636-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Aventuri pe tabla de sah (6-10 ani). Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna