ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Bacalaureat 2018 Ghid pentru bacalaureat de nota 10 Biologie Cls XI-XII 2018

Bacalaureat 2018 Ghid pentru bacalaureat de nota 10 Biologie Cls XI-XII 2018

  Autori: Ofelia Tanase, Cecilia Raducu, Nicoleta Ciobanu

Editura: GIMNASIUM

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) Biologie clasele XI-XII Editie revizuita
Sinteze teste si rezolvari 2018

In fiecare an, numarul elevilor care iubesc aceasta stiinta - biologia - este uimitor. Ii asteptam cu mare drag sa dea examenul de bacalaureat la biologie pe toti cei care vor sa descopere acest infinit mister numit OM.
Credem ca un numar mare de elevi candidati la examenul de bacalaureat la disciplina Biologie vor gasi utila aceasta lucrare.
Tinand cont de experienta noastra acumulata in calitate de cadre didactice, am pornit de la ideea ca exista intotdeauna o ancora pe care noi, profesorii, o putem oferi elevilor, in numele unui consens al responsabilitatii si al increderii.
Lucrarea poate fi considerata un auxiliar didactic care cuprinde esenta continuturilor manualelor scolare alternative de Anatomie si fiziologie umana;
Genetica si ecologie umana din matteria claselor a XI-a si a XII-a, structurate sistematic si, speram, pe intelesul fiecaruia, precum si teste de evaluare.
Aceasta lucrare, odata parcursa, permite elevilor o autoevaluare justa a cunostintelor si competentelor insusite, prin rezolvarea testelor propuse si, ulterior, prin compararea propriilor solutii cu baremul corespunzator fiecarui test.
Uram succes tuturor elevilor care vor participa in acest an scolar la sustinerea examenului de bacalaureat la disciplina Biologie.
Autorii

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Bacalaureat 2018 Ghid pentru bacalaureat de nota 10 Biologie Cls XI-XII 2018. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna