ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Basmul cu Rosu-Imparat si Verde-Imparat

Basmul cu Rosu-Imparat si Verde-Imparat

  Autori: Dumitru Mihalache

Editura: CASA EDITORIALA MUNTENIA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

32.70 Ron

26.16 Ron

6.54 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Volumul acesta este primul care intruneste intre copertile lui sutele de pagini ale operei etnofolclorice a lui Dumitru Mihalache - povesti, poezii si obiceiuri - pulverizate in numeroase publicatii aparute in primele doua decenii ale secolului trecut.

Raspandite in atatea periodice, sub cele mai diverse categorii etnografice si folclorice, deseori fragmentate, a fost nevoie de multe eforturi si de multi ani pentru descoperirea publicatiilor respective, pentru identificarea productiilor semnate de etnolog, de transcrierea si de clasificarea lor stiintifica. Mai ales ca pentru perioada activitatii lui Mihalache (1907-1914) nu se editase niciun volum de Bibliografia Generala a Etnografiei si Folclorului Romanesc, spre a ne facilita demersul. Si totusi operatia recuperarii operei etnologului, cu exceptia aparatului critic, era incheiata la sfarsitul anului 1985.
Detalii tehnice

Coperta: Mihai M. Robea

Anul aparitiei: 2011

Nr. pagini: 416

Format: 13x20 cm

ISBN: 978-973-85404-8-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Basmul cu Rosu-Imparat si Verde-Imparat. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna