Biblia cancerului de san
34,80 lei
43,50 lei (-20%)

Biblia cancerului de san

Biblia cancerului de san
-20%
Preț: 34,80 lei
43,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-15-0152-8
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 688
Format: 17.5x24.5 cm
Categoria: Medicina

DESCRIERE

Cea de-a cincea editie a ghidului scris de dr. Susan Love, care se bucura de o mare autoritate, aduce o nota noua de optimism bazata pe informatiile recente oferite de cercetarea fundamentala. In primul rand, nu toate formele de cancer sunt identice. Determinand subtipul de cancer, tratamantele pot fi personalizate pentru a corespunde fiecarui caz. Personalizarea nu presupune numai rezultate mai bune, ci, in egala masura, asigura femeile ca vor putea evita medicamentele care nu sunt eficiente si pot chiar sa le dauneze.
O a doua mare cotitura in intelegerea cancerului mamar o constituie faptul ca, in fond, celulele nu functioneaza izolat. Pentru ca un cancer sa se dezvolte, este nevoie de mai mult decat o singura celula cu mutatii. Medicul din jur, vecinatatea ei, trebuie sa o hraneasca. O celula maligna situata intr-un mediu sanatos, de obicei, va ramane in stare latenta, dar daca vecinatatea se modifica, este foarte posibil sa apara probleme. Aceasta descoperire a condus la o maniera noua de abordare a factorilor de risc, a screening-ului si a tratamentului, care a determinat o ameliorare atat a supravietuirii, cat si a calitatii vietii.
Editia de fata, complet actualizata si revizuita, a fost cu totul restructurata pentru a reflecta aceste schimbari si alte modificari promintatoare privind tratamentul cancerului de san. Cu explicatii clare, minutioase si "abordarea spropiata", care iti da incredre", dr. Love furnizeaza informatii esentiale esentiale si o indrumare competenta pentru femeile care se confrunta cu un diagnostic, cu luarea unor decizii in privinta tratamentului sau a unor masuri pe preventie.

Traducere: Mihaela Oniga

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Medicina - Cele mai vândute cărți

34,80 lei
43,50 lei (-20%)
28,00 lei
35,00 lei (-20%)
53,55 lei
63,00 lei (-15%)
Created in 0.0146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.