Biblia Ingerilor

Biblia Ingerilor
-20%
Preț: 39,20 lei
49,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
Editura:
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Dedicam aceasta carte tuturor copiilor Pamantului in care se trezeste propria divinitate. Cea mai frumoasa comoara a sufletului vostru este dragostea pe care ingerul vostru v-o poarta! - Ingerii Luminii

O viziune noua si o perspectiva unica asupra celor 72 de Ingeri ai Luminii

Joane Flansberry, medium inca din copilarie, a creat o interpretare speciala si simpla a lumii Ingerilor. Ghidata de comunicarile sale cu dimensiunea angelica, ea le da cuvantul Ingerilor Luminii, care ne explica ei insisi rolul si influenta lor in viata fiintelor umane.
Fiecare cititor va putea sa identifice cu usurinta Ingerul propriu si sa beneficieze de ajutorul acestuia, de sprijinul si de inspiratia lui. Va putea, de asemenea, sa descopere specializarile diferitilor Ingeri, astfel incat sa faca apel la ei in situatiile dificile ale vietii sale sau in momentele de cotitura.
Adevarata busola pe drumul catre evolutia personala si spirituala, aceasta carte este o trezire la dimensiunea angelica si, in acelasi timp, o trezire a iubirii latente din fiecare dintre noi

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0162 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.