ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Biologie » Biologie caiet de lucru cls VI-Booklet

Biologie caiet de lucru cls VI-Booklet

  Autori: Claudia Groza

Editura: BOOKLET

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

15.00 Ron

12.00 Ron

3.00 Ron (20%)


Descriere

Caietul de lucru pentru Biologie se adreseaza tuturor elevilor de clasa a VI-a si reprezinta un suport de lucru util atat pentru studiul individual, cat si la clasa, dupa fiecare lectie parcursa, cu ajutorul unor serii de exercitii interactive si dinamice.
Structurat pe cinci mari capitole (Mediul de viata, Structura si functiile unui organism, Taxonomie, Diversitatea animalelor si Influenta omului asupra naturii), auxiliarul propune o abordare progresiva a materiei studiate la clasa, dificultatea si complexitatea exercitiilor crescand catre sfarsitul fiecarui capitol. De asemenea, fiecare capitol se incheie cu o sectiune de exercitii recapitulative, urmate de un test de verificare.
Tipurile variate de exercitii si schemele sugestive ii vor ajuta pe elevi nu doar sa-si imbunatateasca notiunile de biologie, dar ii vor si apropia de domeniul fascinant al studiului animalelor.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Biologie caiet de lucru cls VI-Booklet. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna