Blestemul zeilor extraterestrii

Blestemul zeilor extraterestrii
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8293-12-7
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 319
Format: 14X21 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Este necesara, din ce in ce mai mult, sublinierea naturii paranormale, oculte si spirituale a fenomenului OZN vazut pe cerul nostru si care ne invadeaza casele si spatiul personal. Nu este totusi "lapte si miere"!
Exista o multime de elemente negative frecvent asociate cu intalnirile de gradul III.
Unele entitati implicate in acest tip de evenimente ar putea la fel de bine sa ne conduca pe calea pierzaniei. Puteti fi siguri - si exista dovezi indiscutabile - ca exista criminali cosmici in mijlocul nostru, criminali care au reusit cu succes sa posede si sa controleze mintile unora dintre noi extrem de speriati si care nu au fost avertizti din timp ca vor fi prinsi in panza unui cosmar de confuzie si haos.
Timoty Green Beckley

Traducere: Felicia Chirvasoiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.