ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Bolile karmice

Bolile karmice

  Autori: Daniel Meurois-Givaudan

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

27.00 Ron

21.60 Ron

5.40 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Bolile karmice

Descriere

Deschizător de drumuri în domeniul fascinant și prea puțin cercetat al bolilor karmice, Daniel Meurois-Givaudan ne invită într-o călătorie vindecătoare în viețile trecute, pe parcursul căreia putem identifica evenimentele semnificative ale căror consecințe ne tulbură și în prezent.
Parcurgând firul călăuzitor al întâmplărilor dinaintea nașterii, avem posibilitatea unei mai bune înțelegeri și chiar a vindecării acelor afecțiuni pe care medicina și știința convenționale nu le pot explica și trata până la capăt. Dincolo de caracterul deosebit de util al acestui demers, o bună înțelegere a evenimentelor amintite constituie și piatra de temelie a reconstrucției și a desăvârșirii sinelui, a elevării spirituale și a menținerii unei stări optime de sănătate.
Cu o experiență de peste 25 de ani în citirea aurei, Daniel Meurois-Givaudan ne invită în cartea de față să-i fim alături chiar în laboratorul său de lucru, punându-ne la dispoziție metoda prin care investighează cea mai sofisticată și mai misterioasă dimensiune a omului, viața spirituală, din perspectiva bagajului „istoric“ pe care aceasta îl presupune.
Detalii tehnice

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 160

ISBN: 978-606-639-256-3

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Bolile karmice. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna