Bolile karmice
21,60 lei
27,00 lei (-20%)

Bolile karmice

Bolile karmice
-20%
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-256-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160

DESCRIERE

Deschizător de drumuri în domeniul fascinant și prea puțin cercetat al bolilor karmice, Daniel Meurois-Givaudan ne invită într-o călătorie vindecătoare în viețile trecute, pe parcursul căreia putem identifica evenimentele semnificative ale căror consecințe ne tulbură și în prezent.
Parcurgând firul călăuzitor al întâmplărilor dinaintea nașterii, avem posibilitatea unei mai bune înțelegeri și chiar a vindecării acelor afecțiuni pe care medicina și știința convenționale nu le pot explica și trata până la capăt. Dincolo de caracterul deosebit de util al acestui demers, o bună înțelegere a evenimentelor amintite constituie și piatra de temelie a reconstrucției și a desăvârșirii sinelui, a elevării spirituale și a menținerii unei stări optime de sănătate.
Cu o experiență de peste 25 de ani în citirea aurei, Daniel Meurois-Givaudan ne invită în cartea de față să-i fim alături chiar în laboratorul său de lucru, punându-ne la dispoziție metoda prin care investighează cea mai sofisticată și mai misterioasă dimensiune a omului, viața spirituală, din perspectiva bagajului „istoric“ pe care aceasta îl presupune.

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.