Branzeturi pentru casa si piata

Branzeturi pentru casa si piata
-15%
Preț: 16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731822136
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 221
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Peste 20 de retete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, de capra si de oaie.

Din cuprins:

-Totul despre lapte

-Lactate lichide: lapte acru, chefir, iaurt, lapte batut, zer

-Generalitati despre prepararea branzei

-Branza nematurata: branza Topfen si produsele adiacente: branza de casa, branza cu mucegai alb, Mozzarella

-Greseli in prepararea branzei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Gastronomie si nutritie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0139 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.