Branzeturi pentru casa si piata
-15%
Preț: 16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731822136
Editura: MAST
Anul publicării: 2008
Pagini: 221
Format: 13x20 cm
Categoria: Gastronomie si nutritie
DESCRIERE
Peste 20 de retete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, de capra si de oaie.
Din cuprins:
-Totul despre lapte
-Lactate lichide: lapte acru, chefir, iaurt, lapte batut, zer
-Generalitati despre prepararea branzei
-Branza nematurata: branza Topfen si produsele adiacente: branza de casa, branza cu mucegai alb, Mozzarella
-Greseli in prepararea branzei.
Din cuprins:
-Totul despre lapte
-Lactate lichide: lapte acru, chefir, iaurt, lapte batut, zer
-Generalitati despre prepararea branzei
-Branza nematurata: branza Topfen si produsele adiacente: branza de casa, branza cu mucegai alb, Mozzarella
-Greseli in prepararea branzei.
Accesul clienților
-Top 10
-Cărți noi
-- 26,77 lei31,50 lei (-15,02%)
- 17,00 lei20,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 28,00 lei35,00 lei (-20%)
- 83,30 lei98,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
RECENZII