Bucataria chineza pe intelesul romanului
-20%
Preț: 12,99 lei
16,24 lei (-20,01%)
Disponibilitate: în stoc
Autor: Radu Baiesu
ISBN: 978-606-15-0032-7
Editura: SEMNE
Anul publicării: 2011
Pagini: 146
Format: 15 x 22 cm
Categoria: Gastronomie si nutritie
DESCRIERE
Cu o civilizatie de un rafinament si varietate uluitoare, aparuta inaintea celei egiptene, China a exercitat dintotdeauna o fascinatie constanta pentru toti cei care au aflat despre minunatiile ei. Fie c-au fost exploratori, aventurieri, razboinici, diplomati, misionari, cei care-au cunoscut-o au fost marcati, in mod inevitabil, de aceasta intalnire. Protejata la Nord de ostilele tinuturi mongole si de celebrul zid, la Vest de Himalaya, iar la Est de mari, China a incercat din rasputeri sa-si mentina izolarea si chiar a reusit asta o lunga perioada dar, ceea ce n-a putut sa impiedice a fost revarsarea influentelor sale spre exterior. Iar una dintre cele mai puternice a fost cea gastronomica. Astfel, toate traditiile culinare ale popoarelor asiatice isi trag, mai mult sau mai putin, radacinile din stravechea si exersata bucatarie chinezeasca.
Accesul clienților
-Top 10
-Cărți noi
-- 26,77 lei31,50 lei (-15,02%)
- 17,00 lei20,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 28,00 lei35,00 lei (-20%)
- 83,30 lei98,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
RECENZII