ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Cum sa te bucuri de viata si de job

Cum sa te bucuri de viata si de job

  Autori: Dale Carnegie

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

40.00 Ron

32.00 Ron

8.00 Ron (20%)


Descriere

Pentru a fi fericiți atât în viața personală, cât și în cea profesională, trebuie să conștientizăm faptul că epuizarea și lipsa succesului se bazează pe propriile noastre temeri, frustrări și resentimente și nu neapărat pe circumstanțe exterioare nefavorabile. Cu alte cuvinte, să realizăm cât de importantă este atitudinea noastră față de ceea ce ne oferă viața.
Cartea cuprinde diferite metode și sfaturi practice care să ne permită să ne bucurăm de ceea ce avem, să facem schimbările de care avem nevoie și să stabilim relații mai armonioase cu ceilalți. Veți descoperi astfel cum să vă păstrați entuziasmul și răbdarea atât la muncă, cât și acasă.
„Unul dintre cele mai tragice lucruri pe care le-am văzut în natura umană este acela că tindem să amânăm viaţa. Noi toţi visăm la grădina magică de trandafiri aflată la orizont, în loc să ne bucurăm de trandafirii care înfloresc sub fereastra noastră chiar acum.“ ‒ Dale Carnegie
Detalii tehnice

Traducere: Marius Chitosca, Adriana Ciorbaru

Serie: Dale Carnegie

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 232

ISBN: 978-606-44-0564-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cum sa te bucuri de viata si de job. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna