Bucuria de a trai cu mai putin
22,40 lei
28,00 lei (-20%)

Bucuria de a trai cu mai putin

Bucuria de a trai cu mai putin
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-324-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256

DESCRIERE

Deținem prea multe lucruri. Simțim povara lor și ne epuizăm făcând ordine, curățenie și iar ordine. Consumerismul ne îmboldește să obținem case mai mari, mașini mai rapide, tehnologie mai sofisticată, dar nu aduce niciodată fericire. Dimpotrivă: ne sporește dorința de a avea și mai multe! Astfel, cele mai mari pasiuni ne sunt redirecționate către lucruri care nu ne vor împlini niciodată și ne distrag atenția de la viața pe care dorim s-o trăim.
Cartea Bucuria de a trăi cu mai puțin te ajută să recunoști beneficiile revitalizante pe care ți le oferă o viață cu mai puține obiecte, dar cu mai multe experiențe împlinitoare. Binecunoscutul Joshua Becker îți oferă un plan simplu și eficient pentru a-ți elibera viața și a-ți împlini visurile, regăsindu-ți sinele autentic dincolo de lucruri.

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Created in 0.0145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.