Caiet de scriere. cls I Invat sa scriu caligrafic!-Ars Libri

Preț: 6,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-574-619-0
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 64

DESCRIERE

Oferă școlarilor de clasa I un instrument de lucru care formeză și consolidează deprinderile de scriere caligrafică/estetică a literelor.
Caietul este elaborat conform programei școlare pentru clasa I și poate fi utilizat cu rol formativ în activitatea didactică diferențiată.
Dirijarea scrierii pe liniatură tipică, după un model incipient, insistă pe consolidarea formei corecte și estetice a literelor mari și mici de mână, precum și a principalelor grupuri de litere a căror învățare corectă întâmpină uneori greutăți.
Caietul este util atât în activitatea dirijată de la clasă, cât și în activitatea independentă de exersare a scrierii și se poate utiliza eficient alături de oricare manual digital în vigoare.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0219 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.