Caietul elevului Biologie cls aV-a

DESCRIERE

Materialul de față contribuie la formarea și dezvoltarea competențelor cuprinse în programa școlară în vigoare și urmărește structura manualului de Biologie cls a V-a, aprobat prin O.M.E.N. nr. 3022 / 2018
Toate lecțiile urmăresc o structură clară, delimitată prin etichete corespunzătoare:
Notițe – este un spațiu în care elevul poate nota noțiunile nou întâlnite sau pe cele pe care le consideră interesante. Tot în această secțiune există scheme sau imagini interactive;
Exerciții – urmăresc consolidarea noilor cunoștințe prin rezolvarea de rebusuri, labirinturi, scheme și tabele;
De reținut – se oferă câteva noțiuni nou întâlnite pe parcursul lecției, iar elevul poate aduce completări;
Dezbatere – pe parcursului anului școlar sunt propuse câteva teme de dezbatere pentru lucrul în echipă;
Activitate independentă – La finalul fiecărei lecții există sarcini de lucru cu diferite grade de dificultate care dau posibilitatea cadrelor didactice să lucreze diferențiat cu elevii, în funcție de abilitățile lor.
Caietul conține și Fișe de proiect cu teme care încurajează elevul în căutarea de informații.
În concluzie, auxiliarul propune un demers didactic ce susține construcția conștientă, participativă a învățării, un parcurs didactic ponderat și flexibil, care face ca efortul elevilor să fie echilibrat, pe măsura particularităților individuale ale fiecăruia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Biologie - Cele mai vândute cărți

39,96 lei
49,95 lei (-20%)
Created in 0.0241 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.