ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Calatorii in afara corpului

Calatorii in afara corpului

  Autori: Robert A. Monroe

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

40.00 Ron

32.00 Ron

8.00 Ron (20%)


Descriere

La 43 de ani, Robert A. Monroe, om de afaceri de succes, a început să aibă experiențe ce urmau să-i schimbe complet viața. Impredictibil și dincolo de voința sa, Monroe ieșea din corpul său fizic pentru a călători, printr-un „al doilea corp“, în locuri îndepărtate de realitatea fizică și spirituală a vieții sale. A ajuns astfel în zone eliberate de limitele timpului, spațiului și morții.
Relatările lui Monroe despre aceste experiențe neobișnuite și puternice, precum și interpretările sale le-au adus mângâiere și confirmări nenumăraților oameni care au trăit și trăiesc astfel de stări. De asemenea, ele au atras atenția cercetătorilor științifici, medicilor și inginerilor.

„Această carte e scrisă de un om profund care încearcă să expună lucrurile exact așa cum sunt. Fără infatuări. Este doar un bun cetățean care a fost «afară» de sute de ori și vrea să le împărtășească și altora aceste experiențe.“
(The Last Whole Earth Catalog)

„Experiențele lui Robert Monroe sunt, probabil, mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepția lui Carlos Castaneda.“
(Joseph Chilton Pearce, Magical Child)

„Indiferent de explicațiile lor «reale», călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.“
(Michael Hutchinson, Megabrain)

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Calatorii in afara corpului. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna