Calea catre constiinta cristica

Calea catre constiinta cristica
-20%
Preț: 21,00 lei
26,25 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Daca ai Duhul credintei vei simti cu admiratie cum duhul Autorului acestei carti te conduce ca si cum te-ar tine de mana pe acea temelie unde credinta se aprinde in inima ta si te ajuta sa renasti intru Iisus; acolo, ca in matricea celesta, cele mai profunde mistere divine sunt puse in evidenta si se ingemaneaza in duhul tau cu omul cel nou, astfel incat tu sa poti cu adevarat sa-L cunosti profund pe Dumnezeu in Cristos, sa-I cunosti intelepciunea Sa vesnica si sa-L adori in duh si in adevar.

De asemenea, vei fi regenerat din ce in ce mai mult in Duhul lui Iisus, cu claritatea, gratia si puterea celuilalt (a omului cel nou), pana cand vei atinge in duh masura timpului lui Cristos, care este perfectiunea sufletului, prin binecuvantarea lui Dumnezeu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.