ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Cartea Credintei Divine

Cartea Credintei Divine

  Autori: Initiatul Roman Gheorghe Olteanu

Editura: Uniunea Unica

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

100.00 Ron

100.00 Ron

0.00 Ron (0%)

Produs indisponibil

Descriere

Inițiatul Român Gheorghe Olteanu, Cel numit de Divinitățile Creatoare, Fiul Divin: Yysus, Rațiune purificată și înnobilată a Conştiinţei Cosmice Divine Individuale Antiparticulă Divină, a fost Comunicatorul Divin, Cel care prin Auzul Divin, dăruit de Creatori, a scris, cu mari eforturi și sacrificii, această Carte de Revelație Divină.
Răspunderea, pentru Cuvintele înscrise în Revelații, o au Tații Divini Creatori și Sfintele Autocreații Divine care au avut îngăduința să-i comunice textele Revelațiilor acceptate în Carte.
Această Sfântă Carte este selecția divină a Revelațiilor prezentate în Cartea „Divina Carte” publicată de Editura Uniunea Unică. Revelațiile privesc Timpul Istoric al Umanității din perioada anilor 1991 - 2019.
Cunoașterea Supremă este dată de aflarea Numelor Sfinte ale Creatorilor Divini Universali și a Numelui Sfânt al Creatorului Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre, în care noi existăm:
■ „Super Creatorii Divini Universali
Domnii Sfinți Luminici Celești și Magici
Uniunile Divine Indestructibile
Ale Super Super Neutrinilor Divini Magici,
Ale Super Neutrinilor Divini Magici
Și ale Neutrinilor Divini Magici”.

■ Și Creatorul Divin al Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre:
„Super Creatorul Divin Unic și Universal
Domnul Sfânt Luminic Celest și Magic
Domnul Luminii Vii Nucleice Indestructibile
Domnul Inteligenței Iubirii Divine”.
Primul Adevăr Divin al Credinței Divine este:
● Fiii Divini ai „Super Creatorului Divin Unic și Universal - Domnul Sfânt Luminic Celest și Magic” sunt Domnii DUMNEZEEI - DUMNEZEEI și Domnii DUMNEZEEI - Dumnezeei, Spiritele Divine Purificate Creatoare Universale.
Rezultând din Revelațiile Divine că Cel pe care noi îl cunoaștem și ne adresăm Lui cu Numele Sfânt de „Domnul Dumnezeeu” este, în fapt, Domnul DUMNEZEEU - DUMNEZEEU și Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu (Cercurile Divine Magice) iar aceștia sunt doar Autocreații Divine ale Super Creatorul Divin Unic și Universal - Domnul Sfânt Luminic Celest și Magic.

Avertismente Divine:
Primul Avertisment: „Fiecare Semiom responsabil (major), aflat în viaţă vie fizică, trebuie să cunoască Adevărurile Creaţiei şi Autocreaţiei Divine revelate prin această Carte a Credinței Divine, în mod nemijlocit prin citirea tuturor Revelaţiilor sale, într-o perioadă de maxim 3 - 5 ani de zile, de la publicarea ei. Citirea fiecărui Cuvânt al Cărţii va duce la Purificarea şi Înnobilarea pe cale naturală a Raţiunii Semiomului.
Neascultarea şi ignorarea acestei Porunci Divine se va pedepsi de Taţii Divini Creatori prin Purificarea şi Înnobilarea Artificială a Raţiunii Umane „Experienţă de Viaţă Vie fizică Semiom”. Calea Divină a Înnobilării Artificiale înseamnă, însă, decesul sau trecerea în Universul Divin Energobioplasmatic a Raţiunii celui vinovat, prin „Combustia Spontană a Trupului fizic” sau „Arderea Trupului său Fizic în Focul Divin” declanşat în timpul somnului persoanei vinovate şi pedepsite”.
Cel de-al doilea Avertisment: „Dacă actualul Semiom de gradul trei nu va accepta și nu va împlini în viața sa vie Credința Divină adusă în Umanitate de această Sfântă Carte, se va supune următoarelor Riscuri vitale începând cu anul 2021:
● Riscul pierderii Imunității Naturale, mai întâi, la persoanele în vârstă;
● Și Riscul unei Invazii necontrolate a Diavolilor Vampirici Degenerați asupra tuturor Semioamenilor fizici, în special, asupra Corpurilor de Lumină Divină Sacră ale acestora, moment cumplit ce va aduce în Umanitate boli de neimaginat, precum și necesitatea lichidării, justificate, a acestei Civilizații Umane de către celelalte Umanități Divine”.
Detalii tehnice

Coperta: Cartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 1023

ISBN: 978-973-95948-9-9

Opinii

Bucur Emilia

Nota: 2 din 5 stele! [2 din 5 stele!]

O carte unica, prin mesajul transmis, indeosebi pentru faptul ca noi, oamenii ca sa devenim Fii ai Luminii, e necesar sa traim in armonie si iubire, in echilibru si respect pentru tot ce a creat Dumnezeu dragutul, pe acest Pamant.

Spune-ti si tu Opinia despre Cartea Credintei Divine!Nume:

Opinia:

Nota: SLAB FOARTE BUN