Cartea Nestiintei

Cartea Nestiintei
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-639-252-5
Anul publicării: 2018
Pagini: 128
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Dacă certitudinile sunt ceea ce ne formează identitatea și dacă nimic nu ne asigură de fapt nicio certitudine, atunci care ne este esența?
Renunță la aroganță și adoptă smerenia în fața minunii care ești și în fața magiei pe care ne-o etalează lumea. Editura For You îți oferă o experiență spirituală unică: o carte pe care s-o citești pe îndelete, lăsând-o să te transforme profund, până în cele mai adânci abisuri ale ființei tale. Simte chemarea spre contemplație pe care ți-o adresează Cartea Neștiinței și mergi în tihnă pe drumul către conștientizare și pace!
Într-un text cu adevărat transformator, reputatul dr. Vítor Rodrigues ne transmite învățăturile unui înțelept aparte, într-un stil care îl înscrie într-o îndelungată tradiție spirituală. Cartea sa îți prilejuiește revelații după revelații și o stare de pace din care vor irumpe idei și trăiri de care nu te credeai în stare. Acceptă și admiră incredibila complexitate a existenței umane!

Traducere: Catalina Cristea

ISBN: 978-606-639-252-5

Coperta: Brosata

Anul publicarii: 2018

Nr. pagini: 128

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0135 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.