ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Cartea secreta a lui Jeshua Volum 1

Cartea secreta a lui Jeshua Volum 1

  Autori: Daniel Meurois

Editura: SOLISIS

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

75.00 Ron

60.00 Ron

15.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Carti cumparate alaturi de Cartea secreta a lui Jeshua Volum 1

Descriere

Cartea secreta a lui Jeshua. Viata ascunsa a lui Isus... conform Memoriei Timpului. Volum 1 - Anotimpurile trezirii

Cred ca valoarea acestei carti sta in faptul ca demistifica masiv valurile de ceata care s-au asternut de-a lungul vremurilor peste povestea adevarata a vietii lui Isus.
Descoperim aici un sine de lumina care se incarneaza si trece prin haina umana, care se formeaza prin mult exercitiu, multa vointa, multa dedicatie planului divin si Creatorului. Un adevarat model pentru fiecare din noi si nicidecum un fiu de Dumnezeu nascut de-a gata.
In primul volum descoperim munca uriasa de formare si rememorare a propriei identitati si misiuni.
De-a lungul paginilor vedem cum prin practica Isus isi reconstruieste conexiunea spirituala tot mai puternica, se elibereaza de atatea iluzii umane si reuseste sa-si asculte vocea interioara pana la capat, cu o forta tot mai crescanda si tot mai unita cu Sursa interioara.
Este un mare act de curaj si... de iubire din partea autorului sa se avante la o asemenea misiune de a reconstitui invatatura autentica a Invatatorului, dupa doua mii de ani de confuzie.
Dupa patruzeci de ani de calatorii astrale din care au rezultat 38 de carti, consider ca suntem in fata capodoperei sale pentru care s-a pregatit atata timp. Ma bucur sa ne fie data posibilitatea de a traduce aceasta carte in limba romana, pentru ca acest curent luminos pe care ea o poarta sa poata sa ajunga la cat mai multi.
Aceeasi voce, a unui Isus plin de iubire se revarsa si din paginile cartii traduse deja de noi Intalniri solare a lui Marianne Dubois, dar acolo este vocea lui Isus astazi, asa cum se prezinta in intalnirile din planul subtil cu autoarea.
In paginile Cartii secrete a lui Isus, se desfasoara povestea incarnarii lui Isus, asa cum autorul, reputat pentru aceasta capacitate, o vede si in acelasi timp o retraieste asa cum e inscrisa in Memoria timpului, Akasha, acolo unde toate intamplarile de pe acest pamant sunt inregistrate.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 448

ISBN: 978-973-0-30234-9

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cartea secreta a lui Jeshua Volum 1. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna