ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Cele cinci limbaje ale iubirii Editia 5

Cele cinci limbaje ale iubirii Editia 5

  Autori: Gary Chapman

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

28.00 Ron

22.40 Ron

5.60 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Casniciile nefericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, dupa parerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. In experienta sa de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de incurajare, timpul petrecut alaturi de cel drag, cadourile, serviciile si contactul fizic. Cartea le abordeaza pe fiecare in parte, intr-un stil accesibil, din care nu lipseste umorul. Cum puteti descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastra? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteti completa, precum si intrebari aplicate, la care puteti medita si raspunde pe larg.
Desi unii cititori gasesc foarte dificila ideea de a iubi un partener la care nu mai tin- in speranta ca va veni cu timpul si afectiunea- Gary Chapman promite ca rezultatele vor rasplati efortul. "Iubirea este o alegere", spune autorul. "Si fiecare partener poate incepe procesul acesta chiar acum."
Detalii tehnice

Traducere: Irina Margareta Nistor

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 223

ISBN: 978-606-588-495-3

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cele cinci limbaje ale iubirii Editia 5. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna