ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Cele 7 motive pentru a crede in Lumea de Dincolo

Cele 7 motive pentru a crede in Lumea de Dincolo

  Autori: Dr. Jean-Jacques Charbonier

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

20.00 Ron

16.00 Ron

4.00 Ron (20%)


Descriere

Studii recente arată că a crede în existența vieții după moarte stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește recuperarea de pe urma bolilor legate de stres și crește speranța de viață.
Și dacă am avea deja suficiente dovezi raționale și științifice pentru a crede în existența Lumii de Dincolo? Câte astfel de dovezi ar fi necesare pentru a schimba mentalitatea unei lumi copleșite de consumerism, stres și frica de moarte?
Aceasta este provocarea ambițioasă pe care autorul, reputatul anestezist dr. Jean-Jacques Charbonier, și-o asumă în cartea de față. El expune în manieră clară 7 motive întemeiate pentru a crede în continuarea vieții după moarte, bazându-se pe experiențe adunate din lumea medicală. Motivele sintetizate de el spulberă toate argumentele clasice ale scepticilor și contestatarilor și vor constitui, fără îndoială, un sprijin puternic pentru cei îndoliați și pentru aceia cărora perspectiva morții le stârnește frică și neliniște.
Privește fără teamă către Lumea de Dincolo!
Detalii tehnice

Traducere: Timea Bodoni

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 160

ISBN: 978-606-639-327-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cele 7 motive pentru a crede in Lumea de Dincolo. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna