ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Diverse » Cele patru instrospectii Editie revizuita

Cele patru instrospectii Editie revizuita

  Autori: Dr. Alberto Villoldo

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.00 Ron

26.40 Ron

6.60 Ron (20%)


Descriere

Cele Patru Instrospecții reprezintă învățăturile pline de înțelepciune care au fost protejate de societățile secrete ale Protectorilor Pământului, renumiții șamani din America. Ele afirmă că toate creaturile – oameni, balene și chiar stele – sunt făcute din Lumina manifestată prin puterea intenției.
Protectorii Pământului au asimilat Introspecțiile și le-au folosit pentru a vindeca diverse tipuri de boli, pentru a elimina suferința emoțională și chiar pentru a dezvolta corpuri care îmbătrânesc și se vindecă în mod diferit. Stăpânirea Introspecțiilor îți permite să-ți reconfigurezi ADN-ul și să participi conștient la evoluția ta biologică, emoțională și spirituală.
Potrivit profețiilor trimise în lume de către Protectorii Pământului mayași, incași și hopi, ne aflăm la un punct de cotitură în istoria omenirii, când se naște o nouă specie de oameni. Vom realiza cu toții un salt cuantic de la Homo sapiens la Homo luminous, iar Introspecțiile ne învață tehnicile străvechi pe care să le practicăm pentru a deveni ființe de Lumină, cu abilitatea de a percepe la un nivel mult mai înalt energia și vibrațiile ce alcătuiesc universul fizic.
Detalii tehnice

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 256

ISBN: 978-606-639-272-3

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cele patru instrospectii Editie revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna