Cele patru instrospectii Editie revizuita

Cele patru instrospectii Editie revizuita
-20%
Preț: 26,40 lei
33,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-639-272-3
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Cele Patru Instrospecții reprezintă învățăturile pline de înțelepciune care au fost protejate de societățile secrete ale Protectorilor Pământului, renumiții șamani din America. Ele afirmă că toate creaturile – oameni, balene și chiar stele – sunt făcute din Lumina manifestată prin puterea intenției.
Protectorii Pământului au asimilat Introspecțiile și le-au folosit pentru a vindeca diverse tipuri de boli, pentru a elimina suferința emoțională și chiar pentru a dezvolta corpuri care îmbătrânesc și se vindecă în mod diferit. Stăpânirea Introspecțiilor îți permite să-ți reconfigurezi ADN-ul și să participi conștient la evoluția ta biologică, emoțională și spirituală.
Potrivit profețiilor trimise în lume de către Protectorii Pământului mayași, incași și hopi, ne aflăm la un punct de cotitură în istoria omenirii, când se naște o nouă specie de oameni. Vom realiza cu toții un salt cuantic de la Homo sapiens la Homo luminous, iar Introspecțiile ne învață tehnicile străvechi pe care să le practicăm pentru a deveni ființe de Lumină, cu abilitatea de a percepe la un nivel mult mai înalt energia și vibrațiile ce alcătuiesc universul fizic.

Nr. pagini: 256

Anul publicarii: 2018

ISBN: 978-606-639-272-3

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Created in 0.0136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.