ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Cele sapte planuri ale existentei

Cele sapte planuri ale existentei

  Autori: Vianna Stibal

Editura: ADEVAR DIVIN

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

39.00 Ron

31.20 Ron

7.80 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Conceputa in anul 1995 de Vianna Stibal, Terapia Teta foloseste undele cerebrale teta, despre care pana atunci se credea ca nu pot fi accesate decat in timpul somnului profund sau prin meditatiile de tip yoghin. Terapeutul se conecteaza astfel cu energia lui Tot-Ceea-Ce-Exista - energia creatoare care opereaza pretutindeni - si asista la vindecari si la schimbarea convingerilor limitatoare. Pentru cei care au inceput deja sa experimenteze magia acestei terapii energetice, cartea de fata prezinta filozofia care sta la baza metodei: cele sapte planuri ale existentei.
Vianna prezinta un cadru conceptual nou pentru intelegerea manierei in care functioneaza creatia pe nivelul fizic si pe cele spirituale, inclusiv in care suntem conectati cu aceasta pe toate nivelele fiintei noastre. Conducandu-ne pana la inceputul vietii insesi, ea ne invata cum sa percepem aceste forte cosmice in toata maretia lor si cum sa ne folosim de energiilor lor corespondente in scopul vindecarii si al dezvoltarii spirituale. Este prima data in istoria umanitatii cand toate planurile existentei au fost deschise simultan, astfel incat sa poata fi intelese si utilizate - asa cum nu au mai fost vreodata.
Aprofundeaza-ti intelegerea Terapiei Teta invatand mai multe despre sistemele de convingeri, puterile si proprietatile vindecatoare extraordinare ale:
Planului Creatorului a Tot-Ceea-Ce-Exista - energia care curge prin toate lucrurile si care creeaza viata
Planul Legilor care creeaza urzeala universului
Planul fiintelor divine si semi-divine
Planul imparatiei spiritelor din lumea de dincolo
Planul lumii fizice in care traim
Planul vitaminelor, plantelor, copacilor si fiintelor elementale
Planul mineralelor, cristalelor, solului si rocilor - elementele primare ale pamantului
Detalii tehnice

Traducere: Cristian Hanu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2017

Nr. pagini: 294

ISBN: 978-606-756-028-2

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cele sapte planuri ale existentei. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna