Cetatea de cuvinte Compuneri cls III

DESCRIERE

Este o carte – argument pentru scrierea creativa, utilizand corect, accesibil si atractiv, resursele limbii romane, in diferite situatii de comunicare.
Continutul cartii are consistenta arhitecturala a unei "cetati a cuvintelor”, in care elevii sunt invitati sa-si aduca propriul aport constructiv, sub supravegherea atenta a profesorilor sau sub indrumarea interesata a parintilor.
Cu o abordare interdisciplinara si interactiva, pe baza unui text suport, elevii sunt antrenati in exercitii de creatie comunicativa, stimulandu-le imaginatia pe fondul intelegerii faptelor de limba si starea lor dinamica.
Cartea constituie un veritabil ghid metodologic, care, prin utilizare, creeaza premisele invatarii creative; ofera multiple modele de texte creative, compuneri gramaticale si compuneri tematice libere, accesibile elevilor.
"Cetatea de cuvinte” este un suport lucrativ necesar atat elevilor, cat si cadrelor didactice pentru realizarea finalitatii creative a comunicarii orale si scrise.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0211 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.