ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Limba romana / Gramatica » Cetatea de cuvinte Compuneri cls III

Cetatea de cuvinte Compuneri cls III

  Autori: Maria Raicu

Editura: ARS LIBRI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

12.00 Ron

9.60 Ron

2.40 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Cetatea de cuvinte Compuneri cls III

Descriere

Este o carte – argument pentru scrierea creativa, utilizand corect, accesibil si atractiv, resursele limbii romane, in diferite situatii de comunicare.
Continutul cartii are consistenta arhitecturala a unei "cetati a cuvintelor”, in care elevii sunt invitati sa-si aduca propriul aport constructiv, sub supravegherea atenta a profesorilor sau sub indrumarea interesata a parintilor.
Cu o abordare interdisciplinara si interactiva, pe baza unui text suport, elevii sunt antrenati in exercitii de creatie comunicativa, stimulandu-le imaginatia pe fondul intelegerii faptelor de limba si starea lor dinamica.
Cartea constituie un veritabil ghid metodologic, care, prin utilizare, creeaza premisele invatarii creative; ofera multiple modele de texte creative, compuneri gramaticale si compuneri tematice libere, accesibile elevilor.
"Cetatea de cuvinte” este un suport lucrativ necesar atat elevilor, cat si cadrelor didactice pentru realizarea finalitatii creative a comunicarii orale si scrise.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cetatea de cuvinte Compuneri cls III. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna