Cheia succesului financiar e la tine

Cheia succesului financiar e la tine
-25%
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Categoria: Business si bani

DESCRIERE

In cartea de fata ne vom concentra asupra modului in care sa devii un magnet pentru bani si sa obtii independenta finaciara prin investirea resurselor in mod inteligent, prin avansarea rapida la locul de munca, prin obtinerea statutului de expert intr-un domeniu de activitate si combinatii de oricare doua dintre cele de mai sus. Vei invata cum sa obtii banii de care ai nevoie, cum sa-ti maximizezi abilitatile si cum sa obtii cunostintele de care ai nevoie pentru a avea succes financiar in orice domeniu alegi.

Ceea ce ma straduiesc sa realizez prin aceasta carte este sa te conving ca indiferent care este situatia ta financiara in acest moment, poti si tu deveni bogat in cursul vietii tale. Daca incepi suficient de devreme, muncesti asiduu si urmezi sfaturile pe care ti le voi da, poti deveni chiar milionar. Din fericire, aceste metode, tehnici si strategii si-au dovedit eficienta in cazul a mii de personae. Nu exista niciun motiv pentru care nu ar functiona si pentru tine. Iti vei putea si tu indeplini visul financiar daca vei avea dorinta de a invata cum sa-l transformi in realitate.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.