ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carti copii » Carti cu povesti ilustrate » Comoara lui Ben

Comoara lui Ben

  Autori: Alex Donovici

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

55.00 Ron

44.00 Ron

11.00 Ron (20%)


Descriere

Comoara lui Ben pe care o poate gasi orice copil, Alex Donovici, Ilustratii de Leonid Gamart

Multi copii, indiferent de varsta, viseaza sa gaseasca o comoara. Putini sunt insa cei care stiu cum sa o caute, si inca mai putini cei care reusesc s-o gaseasca. Asta pentru ca unii nu stiu ce fel de comori cauta, iar altii, desi le descopera, nu isi dau seama de asta. Povestea lui Ben este, in primul rand, o harta de care se poate folosi oricine se afla in cautarea unei comori. Ea este insa, deopotriva, o lectie despre care sunt adevaratele comori pe care ar trebui sa le cautam in viata. Caci mai importante decat cuferele pline cu aur sau argint sunt onestitatea, generozitatea si harnicia.
Ce putem invata din aventura lui Ben? Ca e important sa stim valoarea sau pretul lucrurilor, dar si mai important e sa intelegem ca unele lucruri sunt nepretuite. Ben iubea comorile. Il fascinau, il fermecau, ii umpleau gandurile ziua si visele noaptea. Ben citise tot ce i cazuse in mana despre comori gasite in pamant sau pe epavele unor corabii scufundate acum sute ori mii de ani, in adancul marilor si oceanelor. Stia totul despre comoara faraonului Tutankamon gasita in Valea Regilor, despre tezaurul descoperit de doi tarani la Pietroasa, in Romania, sub un butuc de vita-de-vie, sau despre tonele de aur si argint gasite in epava corabiei Nuestra Seņora de Atocha, scufundata in 1622.
- Nu aurul e cea mai mare bogatie. Si de prea putine ori aduce cu adevarat fericirea. Nici argintul, nici diamantele. Exista multe alte comori mult mai importante pe care... Sfooor, sfooor, sfooor...
Regele incepu brusc sa sforaie.
- Sig, trezeste te!
- Le vei descoperi pe rand si iti vei da seama de asta.
Detalii tehnice

Ilustratii: LEONID GAMART

Coperta: Cartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 64

ISBN: 978-606-44-0550-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Comoara lui Ben. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna