Complotul mondial impotriva sanatatii

Complotul mondial impotriva sanatatii
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-8968-98-1
Anul publicării: 2010
Pagini: 399
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Cum ii numim pe oamenii care se intalnesc in secret intr-un scop ce nu poate fi marturisit? De ce problemele vitale pentru noi sunt dezbatute si hotarate de oameni nealesi in comitete fara nicio legimitate populara? De ce guvernantii nostri iau decizii, ce par uneori venite de nicaieri, impotriva intereselor noastre? Care sunt cei care dau ordine?

O minoritate infima de oameni super-bogati, care au format o alianta apatrida prin intermediul catorva transnationale cu puteri exorbitante au facut din oamenii politici servicii acestor insatiabili seniori ai razboiului economic, iar, din noi, sclavii vremurilor moderne, rugati sa ne indopam pana la moarte cu otravuri fabricate de ei, a le umple pana la refuz buzunarele!

Dupa luni de investigatii, Claire Severac ne explica interconexiunile acestor sisteme mafiote. Omul este in pericol, pentru ca, pana acum, niciodata nu i-a fost impus la scara mondiala un plan organizat atat de funest, niciodata nu i-a fost intinsa o capcana intr-un mod atat de perfid.

Oricat de incredibil ar parea, complotul mondial impotriva sanatatii exista.
O demonstreaza in mod cutremurator aceasta carte.

Traducere: Mihai Constantinescu

Anul publicarii: 2010

Nr. pagini: 399

ISBN: 978-973-8968-98-1

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.