ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Conectarea cu arcturienii

Conectarea cu arcturienii

  Autori: David K. Miller

Editura: PROXIMA MUNDI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

33.25 Ron

1.75 Ron (5%)


Descriere

Încotro ne îndreptăm? Care ne sunt opţiunile? Ce trebuie făcut ca să ne pregătim pentru acest eveniment? Oare toată lumea se înalţă în aceeaşi dimensiune? Ce s-a întâmplat cu dimensiunea a 4-a? Cum putem înţelege dimensiunea a 5-a? Cum este simţită aceasta? Cum funcţionează ea? Cum arată fiinţele din dimensiunea a 5-a? Cum trăiesc ele? Această carte răspunde la toate aceste întrebări într-o manieră uşor de înţeles. Ne explică relaţiile pe care le avem cu grupurile extraterestre şi ce anume fac acestea pentru a ajuta Pământul şi locuitorii săi în acest moment galactic crucial. Explică modul în care ne putem ridica vibraţia acum şi începe procesul de integrare a energiilor din dimensiunile mai înalte în lumea noastră tridimensională.
Arcturienii ne-au oferit un obiectiv crucial pentru accelerarea conştiinţei planetare. Ei au prezentat conceptul de înălţare în grup prin crearea Grupurilor de Patruzeci. Au prezentat şi conceptul Triunghiului Sacru – o metodă de integrare şi unificare a gândirii religioase şi spirituale de pe Pământ.
Toţi cei care citesc această carte vor simţi în fiinţa lor prezenţa energiei din dimensiunea a 5-a. Veţi putea să experimentaţi o viziune a conştientei pentadimensionale (5D). Aceasta vă va influenţa profund capacitatea de a vă expanda percepţia asupra realităţii şi vă va ajuta să participaţi la înălţarea personală şi planetară care a început deja.
Detalii tehnice

Traducere: George Acu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 312

ISBN: 978-606-92854-4-2

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Conectarea cu arcturienii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna