ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Diverse » Conexiunea Lira-Pamant

Conexiunea Lira-Pamant

  Autori: Brad Johnson

Editura: PROXIMA MUNDI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

23.00 Ron

21.85 Ron

1.15 Ron (5%)


Descriere

Carte organizată sub formă de īntrebări și răspunsuri, cu privire la legătura dintre civilizațiile de pe Pămānt și cele din constelația Lira, unde a avut loc primul Mare Experiment din acest Univers, la care o parte dintre noi au participat īn calitate de cocreatori. Informațiile prezentate sunt structurate folosind modelul realității cu 12 densități și oferă atāt o perspectivă specifică densității a 8-a, cāt și o serie de amănunte interesante despre una dintre primele civilizații din acest Univers local.
La ora actuală avem multe piese de puzzle de recuperat din istoria propriului suflet, a sistemelor stelare și a civilizațiilor prin care am trecut vreme de zeci de milioane de ani. Cunoaștem numai o porțiune minusculă (și controversată) a vastei istorii pe care o avem ca suflete apărute din Dumnezeu. Pe măsură ce oamenii īncep să īși reamintească fragmente din vieți anterioare trăite pe alte planete și īn alte tipuri de corpuri, precum și să intuiască faptul că unele idei din filmele considerate science-fiction sunt inspirate dintr-o realitate mai cuprinzătoare, literatura de acest gen va depăși stadiul unei simple curiozități, īn anii de transformări planetare masive prin care trecem chiar īn timp ce citim aceste rānduri.
Sunteți invitați la o călătorie fascinantă, care vă poate trezi unele amintiri aflate īn memoria individuală a propriului suflet.
Detalii tehnice

Traducere: George Acu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 84

ISBN: 978-606-92854-2-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Conexiunea Lira-Pamant. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna