ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Gastronomie si nutritie » Conservarea prin uscare

Conservarea prin uscare

  Autori: Achim Samwald

Editura: MAST

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

18.50 Ron

14.80 Ron

3.70 Ron (20%)


Descriere

Delicii conservate pentru fiecare anotimp

Deshidratarea si uscarea fructelor si legumelor au inceput sa renasca de-a dreptul. Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu isi pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine.
Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi.
Informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
Totul despre timpul de uscare, depozitare si prelucrare
Indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor.
Retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele de scortisoara cu fructe uscate.
Preparati cu multa imaginatie propriile combinatii delicioase.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Conservarea prin uscare. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!



Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna