Conservarea prin uscare
-20%
Preț: 14,80 lei
18,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Autor: Achim Samwald
Editura: MAST
Categoria: Gastronomie si nutritie
DESCRIERE
Delicii conservate pentru fiecare anotimp
Deshidratarea si uscarea fructelor si legumelor au inceput sa renasca de-a dreptul. Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu isi pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine.
Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi.
Informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
Totul despre timpul de uscare, depozitare si prelucrare
Indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor.
Retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele de scortisoara cu fructe uscate.
Preparati cu multa imaginatie propriile combinatii delicioase.
Deshidratarea si uscarea fructelor si legumelor au inceput sa renasca de-a dreptul. Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu isi pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine.
Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi.
Informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
Totul despre timpul de uscare, depozitare si prelucrare
Indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor.
Retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele de scortisoara cu fructe uscate.
Preparati cu multa imaginatie propriile combinatii delicioase.
Accesul clienților
-Top 10
-Cărți noi
-- 26,77 lei31,50 lei (-15,02%)
- 17,00 lei20,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 28,00 lei35,00 lei (-20%)
- 83,30 lei98,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
RECENZII