Conversatii cu Dumnezeu Vol.4:Trezirea speciei

Conversatii cu Dumnezeu Vol.4:Trezirea speciei
-20%

DESCRIERE

Avem probleme. Dar exista ajutor... daca ascultam.

In mijlocul noptii de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras intr-un dialog nou si total neasteptat cu Dumnezeu, in care s-a confruntat brusc cu doua intrebari:
• Oamenii sunt ajutati de Fiinte Foarte Evoluate dintr-o alta dimensiune?
• Exista un rol-cheie pe care oamenii sunt invitati sa-l joace in cursul propriei evolutii, aderand la o misiune comuna pentru a sprijini planeta in aceste vremuri critice?
I s-a zis ca raspunsul la ambele intrebari este „da”.
A primit apoi 16 exemple clare despre modul in care Fiinte Foarte Evoluate reactioneaza la viata diferit fata de oameni si cum adoptarea chiar a catorva dintre aceste comportamente poate schimba cursul istoriei lumii spre bine – pentru totdeauna.
Aceste informatii constituie structura cartii de fata. Ea este o invitatie puternica pentru fiecare cititor de a stabili terenul pentru explorarile extraordinare ce urmeaza. Continuand din punctul unde s-a oprit Volumul 3 din seria Conversatii cu Dumnezeu, revelatiile despre Fiintele Foarte Evoluate si despre modul in care oamenii obisnuiti pot raspunde chemarii de a ajuta la trezirea speciei umane iti vor extinde viziunea asupra viitorului personal si colectiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0139 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.