Conversatii cu Sinele
44,40 lei
55,50 lei (-20%)

Conversatii cu Sinele

Conversatii cu Sinele
-20%
Preț: 44,40 lei
55,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9791096112180
Anul publicării: 2017
Pagini: 231

DESCRIERE

Am stiut dintotdeauna ca intr-o zi voi scrie o carte, insa nu mi-am imaginat niciodata ca va fi genul asta de carte. Mi-am dorit de mica sa fiu avocat, m-am educat in doua sisteme de drept, numai pentru ca viata sa ma imbranceasca intr-o directie pe care de mica am refuzat sa o accept. A trebuit sa mor ca sa-mi amintesc ca moartea nu exista. Credeam ca Dumnezeu este un om batran in cer care implineste rugaciuni si distribuie pedepse. Eram mandra si orgolioasa, si a trebuit sa cunosc umilinta si esecul in cele mai crunte forme pentru a ma trezi din transa in care omenirea se afla si a iesi din catusele egoului care ne-a incarcerat pe toti. Mi s-a incredintat una dintre cele mai grele missiuni: aceea de a spune omenirii ca traim o minciuna, si de a accepta ouale stricate aruncate in fata de catre cei care nu vor ca acest adevar sa fie cunoscut. Mi s-a aratat de ce suferim, ce este boala si vindecarea, de unde venim si unde ne indreptam, cum functioneaza universul si cum sa ne recapatam acea scanteie sacra care ne aminteste ca suntem cu totii parti ale aceluiasi Sine Universal, ale Sursei existentei insesi. Mi-am indeplinit marea parte a misiunii. Acum vin sa va impartasesc acest mesaj. Sa va lumineze calea!

Coperta: Brosata

RECENZII

Rating general
5 (4 recenzii)
5 stele
4
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
MINUNAT! MULTUMESC! MA REGASESC SUNT TRAIRILE MULTORA DINTRE NOI OAMENII PAMANTENI..MULTUMESC MULT!
5
O carte intr-adevar diferita fata de tot ce am citit pana acum,care nu doar ca descrie exact calea cunoasteri de sine, cunoasterea adevarului, dar si modul cum e scrisa e vindecator, iti aduce in fata toate emotiile pe care le-ai reprimat tocmai pentru a le vindeca! De fapt asta este si primul pas in a afla adevarul, a te imputernici apoi urmeaza schimbarea perceptiei si impartasirea cu ceilati a adevarului pentru ca toti suntem una, egourile sunt diferite! Doar o parte din ce mi-a clarificat cartea dar inca mai am de lucru cu ea,are mult mai multe de spus!!
5
"Conversatii cu Sinele" este un ghid succint, clar si revelator ce ofera raspunsuri celor mai intime intrebari ale sufeltului nostru. Intr-o lume in care suntem din ce in ce mai agitati si in care cuvantul zilei este mereu "stres", acest jurnal te poarta, fara menajamente, prin aventura redescoperirii sensului vietii. Te pune fata in fata cu cele mai profunde intrebari ale vietii si iti ofera raspunsuri care iti pot schimba intreaga viziune asupra existentei si a rolului nostru pe pamant. "Conversatii cu Sinele" mi-a fost de un ajutor esential in momentele de anxietate, reusind sa imi clarifice originile atacurilor de panica cu care traisem aproape patru ani de zile. Mai mult decat atat, m-a convins sa redevin stapana propriei vieti si sa constientizez greselile si tiparele negative de gandire care au dus la nenumarate episoade de suferinta sufleteasca. Insa frica se termina acolo unde incepe cunoasterea, iar "Conversatii cu Sinele" te indeamna sa faci acel prim pas in necunoscut, tocmai pentru a-ti aduce aminte cine esti de fapt.
5
" Pot spune ca dintre toate cartile pe tema spirituala pe care le-am citit pana in prezent, aceasta este una dintre cele mai valoroase. Conversatii cu Sinele", este o carte plina de vibratie si esenta, care trebuie citita in liniste pasaj cu pasaj, iar apoi, citita din nou, pentru a fi inteleasa si pentru ca mesajul ei sa fie bine receptionat. Mi-am inceput calatoria spirituala in calitate de terapeut cu 6 ani in urma. Citind aceasta carte, am avut multe revelatii, mi s-au confirmat unele convingeri, multe din intrebarile mele si-au gasit raspunsul, totodata au aparut altele noi... am rezonat cu unele din situatiile descrise in carte, emotiile transmise fiind uneori atat de puternice incat am plans in cateva randuri si poate ce este cel mai important este faptul ca am ajuns sa inteleg mai bine ''de ce'' si ''cum de'' am trecut prin anumite situatii in viata, intr-un cuvant am ajuns sa ma cunosc mai bine pe mine insami. Recomand cu caldura cartea tuturor celor care vor sa-si descopere Sinele, care vor si sunt pregatiti sa se trezeasca sau s-au trezit deja.''

Biografii, memorii, jurnale - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0138 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.